2012. augusztus 23., csütörtök

Belassulva..


  Már csak egy napom van, és az is csak arra, hogy visszarámoljak.. A halakkal sokat haladtam, de nem annyit amennyit akartam. Végül már mindkét medence felkerült a gurulós polcra.


  Még annyi történt, hogy Dezső, és a Kék Gyilkos visszakerültek közös térbe, ki-ki a saját közegébe, még tegnap délután. D eddig jól viselkedett, bár épp az imént szándékozott öngyilkosságra folyamodni, de ebben megakadályozta a pár napja felhergelt tető.
  KGY tegnap rendbe lett téve, aki érte megcsipkedte tegnap este, gondoltam hagyom, így rendbe teszik egymást. Nem lesz lehetőségem külön tartani őket, most a vagy megszoksz vagy beledöglesz törvény lépett életbe. Majd megnyugszik mindenki.

Még pár értelmesebbnek tűnő fotó...




  


És a nap fénypontja, már csak egy akvárium hiányzik...

 Már nyitható, hátul megvannak a szűrőbejáratokhoz a lyukak, a zsinegek is kivezetve, az alsó polcok szépen gurulnak teljes megterhelés mellett, szóval eddig jó.
 Az már nagyobb baj, hogy holnap nem fogok tudni megcsinálni túl-sok mindent, bár a berámolást megtehetem szombat délelőtt is, így akár holnap több mindenre keríthetek sort. Még megálmodom..