2015. február 28., szombat

Új év új tervek új gondolatmenetek

A február is elment, nem kicsit gyorsan... Igaziból most kezdtem el élni? Voltam Prágában, Debrecenben, Kaposváron alig volt olyan hétvégém amikor nyugton ültem..

Eleinte zavart, mert megszoktam szeptembertől, hogy nyugtom van. A térdizületeim lestrapáltam a nagy gyaloglás során és próbáltam kipihenni.

Szóval sikerült is, és mostanra (mivel március van) megszoktam hogy nem ülök, hogy teszek valamit, és egyre jobbnak érzem hogy így alakulnak a dolgok.

Kaposvárról sajnos nincs képem a felhőben, de ha el nem feledem majd pótolom..

Prágát Hugi és a párja adta ajándékba, ami páratlan volt. Károly híd a képen.

Debrecen városát pedig Hh és SM segítségével vettük be ismét, Voltunk páran, sajnos olyan kép nincs amin mind rajta voltunk.


A tervekről pedig: február végére realizáltam mit is szeretnék elérni idén. Ez most egy kisebb cél mint a tavalyi, de nagyobb léptékről van már szó mint egy év. Erről bővebben majd az év során talán.

Ami a fotózást illeti, a Caminón rájöttem hogy a fotózás jó, de a videózás jobb. Vagy talán a kettő együtt a célravezető. Ennek még be kell állítanom az egyensúlyát. A kamerázás márciusban tuti előtérbe kerül, sikerült szert tennem egy Gopro Hero4 silver-re. A blog vezetést továbbra sem fogom erőltetni, ezért szerintem havonta egy bejegyzést fogok megejteni. És azt is csak azért, hogy év végén mikor visszanézek lássam mi történt. Ennek is persze van egy célja. Biztos láttuk már az arckönyv "csodálatos" ilyen volt az éved videóösszebuheráló algoritmusát. Na az ötlet fasza, a megvalósítás pedig borzalmas. Úgy döntöttem idén elkészítem a sajátom. Ezért van szükségem a kamerára, a képekre, és havonta egyszer az írásokra. Ezeket fogom decemberben összesíteni, és a hónapoknak megfelelően fél perc/hónapos videókat megcsinálni. Ennél több már nem jó, mert túl hosszú lenne, így is 6 perc lesz...

Akit meg netalántán érdekel mivel próbálkozom, "átköltöztem a youtube csatornámra" Vagyis ott sűrűbben lesz fent rezdülés előreláthatólag.